fbpx

Zoom workshop op 27 februari

Zoom workshop op 27 februari

Dansers Noëmi Wagner en Blazej Jasinski geven op 27 februari van 13:00-15:00 uur een live workshop via Zoom. Je kunt op afstand deelnemen, ongeacht de ruimte die je thuis beschikbaar hebt. Met slechts 2 x 2 meter bewegingsruimte kun je al meedoen. Je krijgt duidelijke instructies, demonstraties en correcties.

In deze workshop staan de volgende onderwerpen centraal:
– Werken aan kracht en lichaamsbewustzijn
– Zoeken(en) naar articulatie in het lichaam
– Je eigen interpretatie uitdagen binnen repertoiremateriaal

Voor wie?
Deze workshop is ontwikkeld voor dansstudenten, professionele dansers en gevorderde amateurs. De workshop duurt 2 uur.

Prijs
€8 regulier
€6 student

Benodigdheden
Voor deze workshop heb je een aantal simpele attributen nodig:
– een waterfles of tennisbal
– een stoel
– een sjaal of riem

Docenten
Deze workshop wordt gegeven door Blazej Jasinski en Noëmi Wagner, dansers waarmee choreograaf Jelena Kostić al jaren nauw samenwerkt.

Noëmi Wagner

Noëmi Wagner, geboren in Basel (Zwitserland), is freelance danseres en danslerares. Ze studeerde af aan de Hogeschool voor de kunsten in Amsterdam in Modern Danstheater (B.A.). Ze trad op voor Dance Works Rotterdam/André Gingras, Nanine Linning, SETanztheater, Sasker Polman, Cie.Woest, De Dansers en Arno Schuitemaker. Sinds 2016 werkt ze samen met Jelena Kostic. Als docent is ze actief aan verschillende dansacademies, waaronder Fontys, Artez en Codarts.

Blazej Jasinski

Blazej Jasinski studeerde aan de theaterschool in Polen en vervolgde zijn studie aan de dansacademie in Linz (Oostenrijk). Ruim tien jaar geleden verhuisde hij naar Rotterdam, waar hij ging werken met André Gringas en zich specialiseerde in de Free Running techniek. Parallel hieraan heeft hij een nauwe samenwerking met Jelena Kostic als performer, danser en creatief medewerker in veel van haar werken. Zijn carrière als docent heeft hem naar verschillende Nederlandse dans- en circusacademies gebracht (Fontys, ArteZ & Codarts)