fbpx

WORKSHOP

workshop

(UN)BOUND WORKSHOP PARTNERWERK
Parallel aan haar voorstelling (UN)BOUND heeft choreografe Jelena Kostic een workshop ontwikkeld die in het teken staat van het dansen met een danspartner.

Onderwerp van de workshop
Tijdens deze workshop gaat Jelena met dansers Noëmi Wagner en Blazej Jasinski aan de slag met een groep dansers. Aan de hand van materiaal uit (UN)BOUND, waarin de dualiteit van menselijke relaties centraal staat, wordt het  partnerwerk uitgediept. Hoe maak je in een duet echt contact met je danspartner, hoe zorg je dat jullie versmelten en tegelijkertijd een eigen identiteit behouden, en hoe zorg je dat je een toeschouwer raakt met een performance vol verschillende, contrasterende emoties?

Voor wie?

De workshop kan worden afgestemd op het niveau en de behoeften van de groep dansers waar Jelena mee werkt. Zo kan de focus op connectie en expressie liggen, of juist meer op de technische aspecten van het dansen van een duet.

Video

Bekijk hier een video over de (UN)BOUND workshop.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=273&v=SZ82FKg2z7s

TE BOEKEN

Meer informatie en/of boekingen over Jelena’s op-maat-gemaakte en thematische workshops? Neem gerust contact op via jelena@jelenakostic.com