fbpx

Online programmering voorjaar 2020

Online programmering voorjaar 2020
We hadden net de première van HOW IT ENDS in De Nieuwe Vorst achter de rug. We bereidden ons voor op een volgende speelbeurt in Theater Ins Blau in Leiden. Maar toen werden op 12 maart alle voorstellingen geannuleerd op last van de overheid.
Aanvankelijk hoopten we dat het bij deze ene afgelasting zou blijven en we in mei 2020 onze tournee langs Amsterdam, Maastricht en Utrecht zouden kunnen voortzetten. Helaas is inmiddels duidelijk dat ook dat dit voorjaar niet meer zal gebeuren. Ook wij zijn door het coronavirus even stilgezet.

Online

Toch valt creativiteit niet te stoppen door een virus. Juist nu is er behoefte aan kunst. Om ons schoonheid, afleiding en energie te geven. Daarom gaan wij online dóór met onze activiteiten. We nemen je mee in het creatieproces van HOW IT ENDS, we geven wekelijkse dansworkshops op Workout Wednesday én we streamen onze dansfilms online. 

Houd onze social media en website in de gaten voor updates en aankondigingen! 

Deze week online: week 14 

Een overzicht van wat we deze week met jullie hebben gedeeld: 

Behind the scenes bij HOW IT ENDS

Throwback naar de repetities voor HOW IT ENDS begin 2020 in de studio van Dans Brabant (Club SoDa) 

Dance Workout Wednesday

Normaal gesproken geven onze dansers Noëmi Wagner en Blazej Jasinski onze workshops partnerwerk. Nu houden ze veilige afstand, en leren ze je een aantal solo-dansmoves! 

Cool Move Friday 

We’re bringing you a cool move every Friday to kickstart the weekend!