fbpx

‘Naar Huis’ met live duet op 23 en 25 januari

‘Naar Huis’ met live duet op 23 en 25 januari
‘Naar Huis’  won onlangs de Jury Award op het Portland Dance Film Fest en werd genomineerd voor dezelfde prijs bij het San Francisco Dance Film Festival. In januari 2020 wordt deze film twee keer vertoond in de unieke combinatie met een live dansduet als ‘prequel’ voorafgaand aan de film. Op 23 januari in De Nieuwe Vorst (Tilburg) en op 25 januari in Theater De Meervaart (Amsterdam). 

Sluimerende Emoties aan de oppervlakte

Een gezin komt samen rond het sterfbed van hun vader. Door de aanstaande dood komen de onderlinge relaties onder hoge druk te staan. Het verleden knaagt aan alle familieleden. Er is onverwerkt leed, frustraties, maar ook liefde. Het volledige scala aan emoties wordt verkend in deze dansfilm van regisseur Harrie Verbeek en choreograaf Jelena Kostic. 

Duet van Blazej Jasinski en Noëmi Wagner

Speciaal voor de filmvertoningen in theaters maakte Jelena Kostic een choreografie voor twee dansers. Hierin worden de spanningen in het huwelijk van twee personages uit ‘Naar Huis’ verder uitgediept: hoe ga je binnen een relatie om met het fenomeen van aantrekking en afstoting?