fbpx

Live workshops in Tilburg op 29 Mei & 26 Juni

Live workshops in Tilburg op 29 Mei & 26 Juni

Kostić-dansers Noëmi Wagner en Blazej Jasinski geven een nieuwe offline workshopreeks, speciaal voor dansstudenten en dansprofessionals. In deze workshops staat het werken met zowel menselijke partners als objecten centraal. Hoe dans je echt ‘samen’ met anderen, en hoe doe je dat met objecten? Wat zijn de verschillende benaderingen die nodig zijn? Hoe gebruik je de weerstand en weerbarstigheid van objecten in je voordeel?

De inhoud van deze workshop is geïnspireerd op onze ervaringen in het werken met levensgrote dominostenen in de meest recente Kostić-projecten How It Ends.

Programma

Er zullen twee live workshopsessies zijn, met elk hun eigen focus. Daarom zijn de workshops interessant om individueel te volgen, maar ook als serie.

– Zaterdag 29 mei: Freerunning, balans, partnering, ambachtelijkheid en compositie – Werken aan precisie, bewustwording, het opbouwen van moed en vastberadenheid
– Zaterdag 26 juni: Freerunning, Catch & Throw, Balancing en Craftiness – Ontwikkelen van creativiteit door het spelenderwijs combineren van objecten en lichamen in de ruimte.

Veiligheid voorop

Deze workshop is alleen voor professionele dansers en dansstudenten. Voor aanvang van de workshop zullen we een Covid-19 test laten doen (tegen meerprijs), zodat we veilig samen kunnen werken.

Locatie
De workshops vinden plaats in Club SoDa, de studio van DansBrabant, in Tilburg. De workshop duurt drie uur.

Data & Reserveren
– Zaterdag 29 mei: van 10:00-13:00 – boek hier
– Zaterdag 26 juni: van 10:00-13:00 – boek hier

Kosten

De kosten voor deelname (excl. Covid-19 testen) zijn
– regulier: €30
– studentenkorting: €17,50