fbpx

BLOG

Workshops Partnering in Tilburg en Rotterdam

Op 28 september (Tilburg) en 5 oktober (Rotterdam) zijn er dansworkshops met bewegingsmateriaal uit (UN)BOUND, gegeven door dansers Blazej Jasinski en Noëmi Wagner. Voor gevorderde amateurdansers, studenten en professionals.

Lexus commercial

Jelena werkte recentelijk samen met Mike Roelofs aan een Lexus-commercial.

Première van Naar Huis tijdens Cinedans

De nieuwste film van regisseur Harrie Verbeek en choreograaf Jelena Kostić (na Interlude) gaat op zaterdag 9 maart om 15:00 uur in première op festival Cinedans in Eye Amsterdam.  In deze nieuwe Branded Cinema-productie brengen Verbeek en Kostić  wederom sluimerende...

Terugblik op 2018 en vooruitblik naar 2019

2018 was voor Jelena een bijzonder jaar, waarin haar stichting zich verder ontwikkelde en verschillende bijzondere mijlpalen werden bereikt.   Première (UN)BOUND Zo was er in februari in De Nwe Vorst de première van (UN)BOUND, de avondvullende dansproductie die...

(UN)BOUND op najaarstournee

De najaarstournee van Jelena’s meest recente productie, (UN)BOUND, staat op het punt te beginnen en brengt Jelena en haar performers naar Maastricht, Den Bosch en Leiden. Dit is tevens de laatste keer dat (UN)BOUND in Jelena’s thuisprovincie Brabant te zien is.

Jelena start het nieuwe seizoen

On zondag 30 september toont Jelena haar nieuwste performance (UN)BOUND in Theaters Tilburg aan het eind van een hele middag vol dans, als start van het nieuwe culturele seizoen. De Opening Dansseizoen – Dance Fish Dance – vindt plaats van 13u tot 18u in Theaters Tilburg, gratis toegang!

Dansen tussen liefde en weerstand

In mei en juni werkt Jelena met de tweedejaars studenten van Fontys Dance Academy aan hun eindpresentaties. Op vrijdag 22 en zaterdag 23 juni presenteren Jelena en haar studenten het spannende resultaat in Theater De NWE Vorst.